Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, коментира успеха с 2:0 при

...
Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, коментира успеха с 2:0 при
Коментари Харесай

Алегри засипа с похвали Ди Мария

Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, разяснява триумфа с 2:0 при гостуването на Специя. Специалистът отличи особено появилия се от пейката Анхел Ди Мария, който вкара второто попадение за “бианконерите ”. 

“Първото полувреме беше едва, само че по-късно заиграхме по-добре. Кийн можеше да вкара още един гол. След влизането на Ди Мартия тимът се успокои. Опитът и класата на Анхел много ни помогнаха ”, показа наставникът на " бианконерите "

“Футболът от време на време е чудноват. Днес имаше повече удари към вратата ни, в сравнение с срещу Нант. Трябва да поздравим Матия Перин за представянето му, изключително за спасяването при удара на Джеси. Не очавахме, че Специя ще работи с четирима в отбрана. Исках да сме по-спокойни с топката, да не прибързваме. В това отношение Ди Мария се отличава от останалите. Виждали ли сте международен първенец да се паникьосва, когато топката е в краката му? Аз не съм, а съм упражнявал много международни първенци. Спкойствието идва с опита ”, акцентира Алегри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР